MENÜ
                                                 
BALATONI FERENC  g y ó g y m a s s z ő r  
" ...  hogy ne kelljen a betegségre időt szánnia. "


en02.jpg

 

 

 

 


Kedves látogatóm,

üdvözöllek a honlapomon !

 

Öröm számomra, hogy olvasod soraimat!

Mint ahogy öröm az is, amikor vendégeim arcán elégedettséget, megkönnyebbülést tapasztalok. Ez mindig visszajelzés számomra, hogy munkám nem volt hiábavaló.

Izgalmas út vezetett idáig. Évtizedekig keleti harcművészettel foglalkoztam. Az állóképesség fejlesztésén túl a test és lélek harmóniája is érdekelt. A kíváncsiságomat tanulási kedv is ötvözte. Tudásvágyam és a megtapasztalt hatás egyre jobban elkötelezett e téma iránt.

Annak idején, amikor elkezdtem a gyógymasszőrködéssel foglalkozni csak

kíváncsiság hajtott, majd az idő teltével  jöttem rá, hogy  igazából ez

a munka  érdekel, ez áll közel  hozzám.

Célom minden kézmozdulattal, hogy a hozzám betérő vendégnek enyhüljenek a fájdalmai, vagy éppen ellazuljon egy hosszú, nehéz nap után, vagy felfrissüljön egy  kimerítő  testedzés végeztével.

Ki ne került volna már -  életünk során többszőr is - olyan helyzetbe, ami  feszültséget  okozott? Olyannal is találkoztam, akiben betegség formájában tőrt elő a „kezeletlen” stressz. Te is tudnál történeteket mesélni hasonló esetekről? Kérlek, jelezd az ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, hogy mekkora segítség tud lenni egy lazító masszázs az izomtónus-problémák, izomgörcsök ( spazmusok ) oldására, enyhítésére.

Célom, hogy kezelt egyén teste új erőre kapjon, lelke kisimuljon.

Nem vagyunk egyformák! Még masszőrként sem. Nincs két egyforma masszázs se -  bár az alapok ugyanazok. Ha meglátogatsz, saját "hátadon" fogod tapasztalni! Ha derék vagy ízületi fájdalmaid vannak hármat kopogj az ágyon! Vigyor

 

Várlak szeretettel és tenni akarással az egészségedért, a test-lélek harmóniádért!

 

B a l a t o n i   F e r e n c

gyógymasszőr

 

 

 

  


 

Asztali nézet